motogp13-driver

Ga helemaal los op de Red Bull Grand Prix in Motogp 13

Vandaag is er informatie vrijgegeven van het gloednieuwe Red Bull Grand Prix of The Americas circuit die te vinden is in Motogp 13, de officiële game van het  Motogp wereldkampioenschap 2013.

Circuit Of The Americas

Het Circuit Of The Americas is het eerste, speciaal gebouwde Grand Prix circuit in de Verenigde Staten en biedt plaats aan meer dan 120.000 fans. Het is geopend in 2012 en een van de meest in het oog springende details van het 5,5 km lange circuit is het hoogteverschil van maar liefst 41 meter met een indrukwekkende helling aan het einde van het rechte stuk gevolgd door een scherpe bocht naar links.

Het circuit is een van de meest gevarieerde Grand Prix circuits met een mix van snelle rechte stukken en scherpe haarspeldbochten, waarbij de meeste delen van het circuit een weerspiegeling zijn van delen van andere beroemde circuits in de wereld. Het is ontworpen door de bekende Duitse circuitbouwer Hermann Tilke. Coureurs rijden op het circuit tegen de klok in en dienen in totaal 20 bochten te nemen waarvan 9 naar rechts en 11 naar links. Motogp is vanaf juni verkrijgbaar voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC en Ps Vita.

Voor meer informatie, ga snel naar de MotoGp website.

motogp13-redbull