Aan welke factie voeg jij je toe in Mortal Kombat X?

NetherRealm Studios heeft de nieuwste video vrijgegeven voor Mortal Kombat X. Deze video laat de verschillende functies zien die fans kunnen ervaren in de langverwachte game. Ook wordt er een kijkje gegeven in de Faction Wars en laat het NetherRealm Studios team in detail zien hoe deze functie de Mortal Kombat X spelers wereldwijd met elkaar verbindt. Bekijk hieronder de Mortal Kombat X Next video.

 • PerziaN

  Ik wil deze game wel hebben, maar ik wil absoluut NIET tegen Berend spelen… Hij maakt me helemaal in (T___T”)

  • Op Gamescom 2014 was je anders erg goed bezig met Cassie Cage, al heb ik wel Sub Zero’s fatality bij je uitgevoerd toen je met Scorpion speelde…#GoodTimes

  • Je hebt geluk. Baraka zit er nog niet in ๐Ÿ˜›

 • Berend is slecht. Ik maak me niet druk.

 • Jeroen Hendrickx

  Hoop dat ze nu de eindbaas een heel stuk minder overpowerd maken. Was echt niet leuk op extreem met 0 kills/continue daar aan te komen en dan door hem met een 100.000.000 hitkombo <—-(MK stijl) dood te gaan. en dat rand systeem gaan denk ook niet werken met 6 uur verschil met de andere kant van de wereld.