Win geld door Mortal Kombat X te spelen!

 

Vandaag, vlak na de tweede pro league finale, kondigt Warner Bros. Interactive Entertainment een uitbreiding aan van Mortal Kombat X eSports. De nieuwe competitie start in april en omvat de ESL Mortal Kombat X Pro League Season 3, de ESL Challenger Cup en de officiële sponsoring van plaatselijke toernooien in Noord-Amerika en Europa. De prijzenpot voor deze competitie bedraagt $500,000 USD.  Met deze prijzenpot en de nieuwe personages beschikbaar in de recent verschenen Mortal Kombat XL, is voor fans nu het moment om deel te nemen, te winnen en te genieten van deze succesvolle vechtgame van NetherRealm Studios.

“Bij Mortal Kombat heeft het altijd gedraaid om vrienden die vanaf de bank de strijd met elkaar aangaan. Met Mortal Kombat X hebben deze spelers nu verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan de toernooien om zo hun vaardigheden te tonen en er geld mee te winnen,” aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios en medebedenker van Mortal Kombat. “Dit is de grootste samenwerking die we zijn aangegaan met de esports scene en met onze nieuwe, verbeterde online ervaring kijken wij uit naar de intense match-ups in de verschillende toernooien die we ondersteunen.”

Het derde seizoen van de ESL Mortal Kombat X Pro League start op 3 april. Gedurende acht weken seizoen nemen de beste spelers van over de hele wereld het online tegen elkaar op. Zestien finalisten uit Noord-Amerika, Europa, het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS) en voor het eerst uit Latijns-Amerika komen op 12 juni in Burbank, Californië bijeen voor een live krachtmeting in het bijzijn van publiek. PlayStation 4 spelers strijden om een gedeelte van de prijzenpot van $ 200.000 USD. De prijzenpot wordt verdeeld onder acht finalisten, waardoor meer spelers dan ooit kans maken op een gedeelte van de prijs.