MONOPOLY Family Fun Pack vanaf de feestdagen verkrijgbaar

MONOPOLY Family Fun Pack bevat gratis Rabbids add-on content

MONOPOLY Family Fun Pack komt eraan, een exclusieve bundel gebaseerd op het bekende MONOPOLY-bordspel! Deze speciale bundel is vanaf de feestdagen verkrijgbaar in de winkel en als digitale download.

Met MONOPOLY Family Fun Pack geniet jij van moderne MONOPOLY-games. Deze bundel bevat namelijk MONOPOLY Plus, My MONOPOLY en MONOPOLY DEAL die elk een unieke ervaring bieden. Maak bijvoorbeeld een compleet ander MONOPOLY-bord met My MONOPOLY en test jouw geluk met het verslavende kaartspel MONOPOLY Deal.

Het MONOPOLY Deal-kaartspel is een compleet nieuw spel waarin jij je ontpopt tot een echte vastgoedmagnaat. Ga de strijd aan met je vrienden en gamers van over heel de wereld en zet Forced Deal-, Debt Collector- en Deal Breaker-kaarten in om je concurrentie voor te zijn. Verzamel drie volledige eigendomsets van verschillende kleuren om als eerste de eindstreep te halen. Het MONOPOLY Deal-kaartspel is te spelen met MONOPOLY Family Fun Pack en is verkrijgbaar als losse download.

Het Family Fun Pack bevat daarnaast gratis Rabbids add-on content waarmee jij je bord volledig omtovert tot een Rabbids-bord in MONOPOLY Plus. Bovendien krijg je ook nog een luidruchtige Rabbids token die je toevoegt aan je iconische tokencollectie in MONOPOLY.