Mogelijke aankondiging van Battlefield 4 in San Francisco.

Het uitnodigingsaffiche hint naar een nieuwe Battlefield game.

EA heeft een uitnodiging gestuurd naar de Amerikaanse gamepers om op 26 maart langs te komen in San Francisco. Deze dag valt tijdens de Game Developer’s Conference die ook in San Francisco plaatsvindt. Veel mensen denken namelijk dat Battlefield 4 dan zal worden aangekondigd door het uitnodigingsaffiche die de Amerkaanse gamepers kreeg van EA.

Bf4-uitnodigingsaffiche

De kleuren van de uitnodiging hebben een erg Battlefield-gerelateerd uiterlijk. Door de kleuren – die erg goed zijn te vergelijken met de boxart van Battlefield 3 – speculeren veel gamers over een mogelijke aankondiging in San Francisco. Ook de tekst ‘Save the date’ hint naar een aankondiging van de nieuwe Battlefield. Naast de affiche heeft EA al wat gedachtes los gelaten over een next-generation release voor de nieuwe Battlefield. De aankondiging van de game zal dan waarschijnlijk ook niet al te lang op zich laten wachten.

Verdere details zijn niet vrijgegeven, behalve dat de aankondiging plaats zal gaan vinden om 7 uur ’s avonds in een bioscoop. Ook is duidelijk dat je alleen de beta kan spelen als je Medal of Honor: Warfighter als pre-order hebt besteld.