MLB 14 Gameplay

MLB 14 Gameplay

MLB 14 Gameplay toont gelikte graphics waar iedere honkbal fan van gaat smullen. En helaas is honkbal in Nederland niet groot. De reden is omdat wij als Europeanen nu eenmaal van voetbal houden. Hoe dat zo is gekomen is voor nu niet interessant. Wat wel interessant is de MLB 14 Gameplay. De beelden lijken levensecht en als je nooit eens een honkbal game hebt gespeeld dan is dit wellicht een mooie kans. Dit ook omdat op de next-gen dit jaar nog maar weinig leuke sport games zijn uitgekomen. Bekijk de beelden hieronder en laat ons eens weten wat jij van de beelden vindt.

 • Grayfoxz

  Oh holy shi…. ik ben normaal niet van sportgames… maar dit steel mijn hart toch wel ๐Ÿ˜€

  • Ik ben dol op sportgames, alleen honkbal heb ik niet veel gespeeld. Dit ziet er zeker nice uit!

   • Grayfoxz

    Ik ben echt niet van de voetbal en heb zelf juist wel honkbal gespeeld. Daarom vind ik dit helemaal al geweldig ๐Ÿ˜›