Zijn jullie klaar om op de Xbox One te bouwen met de Minecraft: Xbox One Edition.

Microsoft heeft vandaag aangekondigd dat Minecraft vanaf 5 september ook te spelen zal zijn op Microsoft’s next-gen systeem in de vorm van Minecraft: Xbox One Edition. De game is via de Xbox Store verkrijgbaar voor maar €19,99. Spelers die de game al op de Xbox 360 hebben kunnen voor maar €4,99 hun versie upgraden.

“Minecraft” spelers op Xbox One zullen werelden ervaren die 36 keer groter zijn dan op Xbox 360, en ze kunnen hun eerder aangekochte content uit de Xbox 360-versie overhevelen naar Xbox One. Daarnaast zal de Xbox One-versie de meeste downloadable content op een console bevatten, en de mogelijkheid om de werelden met vier spelers te verkennen in split-screen op 1 console, of met 8 spelers via Xbox Live.”

 • Tof dat Minecraft ook naar de next gen komt! Hij komt ook naar de PS4 ga hem denk ik wel kopen. Multiplayer lijkt mij ook erg leuk samen met vrienden. Vindt alleen wel dat Minecraft wat verouderd aan het worden is. Misschien weer eens een giga update gaan doen Mojang? Ook tof dat mensen die de game hebben een lagere prijs betalen voor deze editie!

  • Ik dacht wel dat jij deze game leuk zou vinden 😀 Maak een review man !

   • Haha ben ik er het typ voor ofzo?! Heb de game op PC en vindt het af en toe erg tof om lekker te bouwen of gewoon te exploren. Als ik de game gespeeld heb zal ik zeker een review maken voor op mijn YouTube kanaal!

    • Nou als ik je voorgaande reactie las, kon ik eruit opmaken dat je enthousiast over dit spel. 1 + 1 = 😉

     • Vindt t spel leuk maar vindt ook dat de game verouderd aan het worden is. Toch ga ik de game denk ik maar weer eens proberen op PS4! En dan volgt natuurlijk ook een review!