Milestone kondigt samenwerking aan met NGM Forward Racing Team

MotoGP 14 verschijnt op de PlayStation 4, Xbox 360, Windows PC, PlayStation 3 en PlayStation Vita

Milestone en het NGM FORWARD RACING TEAM kondigen een verregaande samenwerking aan gedurende het seizoen 2014 van het MotoGP Wereldkampioenschap wegrace.

“We zijn erg trots om de samenwerking met NGM Forward Racing Team bekend te kunnen maken. Bij Milestone staat de hoge kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel. Voor MotoGP 14 kan Milestone gebruik maken van de kennis en expertise van vier bekende MotoGP 14-coureurs uit het NGM Forward Racing Team om een zo realistisch mogelijke game te creëren”,

Zegt Marco Micallef, Sales and Marketing Director bij Milestone.

“De samenwerking tussen NGM Forward Racing Team en Milestone betekent veel voor iemand zoals ik die een lange carrière heeft in de videogame-industrie. We zijn erg trots om gekozen te zijn als partner en het is voor het team en de rijders een geweldige ervaring om samen met Milestone te kunnen werken aan een zo realistisch mogelijke game”,

Zegt Marco Curioni, Managing Director van NGM Forward Racing Team.

Geplande activiteiten voor de komende periode zijn de aanwezigheid van de rijders in de studio van Milestone in de maand mei en het pre-launch evenement tijdens de Grand Prix-wegrace van Catalonië waar MotoGP voor het eerst zal worden getoond.

MotoGP 14 bevat de circuits en rijders van het officiële MotoGP seizoen 2014, rijders uit de MotoGP-klasse van 2013 en kampioenen uit het verleden. In totaal meer dan 100 rijders, alle officiële fabrikanten en 18 circuits.
MotoGP 14 is ontwikkeld door Milestone en zal in juni verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox 360, Windows PC, PlayStation 3 en PlayStation Vita.