Eindelijk kunnen Nintendo gamers zich weer uitleven op het Miiverse!

Een tijd geleden hadden we een bericht geplaatst over het Miivers dat offline gehaald werd, omdat dit opnieuw ontworpen zou worden. Nu is het eindelijk zover. Gisteren in de loop van de dag is het Miiverse op de PC, Wii U en 3DS weer online gegaan en heb je toegang tot een aantal nieuwe opties.

In de eerste instantie lijkt het best wel op de originele versie van het berichten systeem, maar na een aantal dingen te lezen zul je al snel verschil zien in de posts. Alle screenshots die je vanaf nu maakt voor Miiverse vanaf je 3DS of je Wii U zullen nu in één centraal screenshot album geplaatst worden. Dit zorgt er voor dat je deze makkelijker kunt vinden. Ook kun je nu een Play Journal bijhouden door screenshots te maken en hier een stukje tekst bij te plaatsen. Zo krijg je echt een soort dagboek-effect.

Elke post categorie heeft nu ook zijn eigen kleur gekregen. Zo hebben de discussies een rood balkje, tekeningen en kunstwerken van gamers hebben een gele balk, en Play Journal posts hebben een blauwe balk. Bekijk de nieuwe functies van Miiverse zelf vanaf de webbrowser, Wii U of 3DS en laat ons weten wat je er van vindt!