Middle-earth Shadow of Mordor Gameplay: Weapons and Runes video

Middle-earth Shadow of Mordor is beschikbaar op 7 oktober 2014 voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions geven vandaag de Middle-earth Shadow of Mordor Gameplay: Weapons and Runes video vrij, waarin je ziet hoe Talion’s vaardigheden verbeterd kunnen worden in de game.

Fans die Middle-earth Shadow of Mordor pre-orderen, ontvangen The Dark Ranger exclusive bonus pack, zoals eerder aangekondigd. Middle-earth Shadow of Mordor brengt een dynamische game omgeving waar de speler een persoonlijk plan voor wraak maakt, terwijl ze Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht van Saurons terugkeer naar Mordor, als zijn Black Captains de rangers van de Black Gate brutaal afslachten.

Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die alles verliest wat hem dierbaar is en vervolgens uit de dood opstaat door een mysterieuze ‘Spirit of vengeance’. Tijdens Talions persoonlijke wraaktocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.

 • Ok dit spel moet wel vet gaan worden.

 • Nino

  Vanaf de eerste video die ik zag had ik al zoiets van…must have this! 😀

 • Was erg onder de indruk. Nu naar deze beelden niet meer. 0:47 ziet er zo nep uit.

  • Nou zo slecht is het echt niet. De game is ook nog niet eens af. Iets te voorbarige reactie als je het mij vraagt 😉

   • Jij bent nu eenmaal snel tevreden. Ik stel hogere eisen als ik 69 euro moet dokken.

    • Hogere eisen stellen aan een game die nog niet eens af is, zelf niet gezien en gespeeld hebt. Zoals ik al zei: Voorbarige reactie.

     • Die laatste regel hoef je niet te herhalen. Dat heb je al gezegd. Daarbij kan je beter nu kritisch zijn dan op het einde. Nu kan je nog van alles aanpassen.

  • Nino

   Ik snap niet zo goed wat je er nep uit vindt zien?

   • Ik stoor me aan de manier waarop zijn zwaard door de huid van zijn tegenstander gaat. Krijg het gevoel dat hij er naast steekt

 • Imre_S

  Ik blijf alleen het gevoel bij deze game krijgen dat die LotR licentie er later bij gekomen is.
  Niet echt een probleem maar de meerwaarde van het hele Lord of the Rings verhaal ontbreekt nu een beetje.
  Maar dat is ook een stukje bitterheid over het feit dat ik nog steeds een sandbox MMO a la Oblivion(ja zo lang wil ik het al) in het LotR universum wil.Daar gelijk bij opmerkend dat ik dat eigenlijk voor elke vette franchise maar toch.