Middle-earth Shadow of Mordor - Crafting a Story video

Middle-earth Shadow of Mordor verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions onthullen het eerste Behind the Scenes interview van Middle-earthShadow of Mordor. In de video zien we Troy Baker (The Last of Us, Batman: Arkham Origins), die de rol van Talion vertolkt en Christian Cantamessa, lead writer (Red Dead Redemption) in gesprek over het maken van deze videogame en hun ervaringen. Let goed op en misschien vang jij wel een glimp op van een geliefd Midden-aarde personage en een aantal nieuwe gezichten.

Middle-earth Shadow of Mordor biedt een dynamische game omgeving waar spelers, gedreven door wraak, Mordor naar hun hand zetten. De game begint in de nacht dat Sauron terugkeert naar Mordor en zijn Black Captains op brute wijze Rangers van de Black Gate executeren. Spelers nemen de rol aan van Talion, een ranger die deze nacht zijn leven, zijn familie en alles wat hij lief heeft verliest. Uit de dood herrezen door de mysterieuze Spirit of Vengeance begint Talion aan een lange reis op zoek naar vergelding. Tijdens Talions tocht ontrafelen spelers het mysterie van de geest die hem in zijn macht heeft, ontdekken zij de oorsprong van de ‘Rings of Power’ en confronteren zij de ultieme vijand.

 • Dit is toch een titel waar ik naar uit kijk. Hopelijk is de game diepgaand en pittig!

  • Same here. Komt echt te veel uit in oktober…

   • Precies moeten denk een overzicht maken en plaatsen op de site en vragen welke games mensen gaan halen. Mss een poll maken ofzo 😀

    • Friesnovski

     Deze staar ook hoog op mijn lijstje!

     • Sander! Goed je weer te zien kerel! Hoest met de kleine?