Metal Gear Solid V prologue is een hit!

Konami heeft aangekondigd dat hun Metal Gear Solid V Ground Zeroes prologue sinds de release al ruim 1 miljoen keer over de toonbank is gevlogen. En dat is natuurlijk best wel indrukwekkend.

Het gaat om exemplaren van de Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3 versies van Hideo Kojima’s nieuwste Snake avontuur. (Al wordt de game natuurlijk door een grote groep mensen onterecht uitgespuugd als veredelde demo.) De studio achter de game, Kojima Productions, heeft onlangs ook nog eens aangegeven dat de exclusieve “Déja Vu” en “Jamais Vu” missies vanaf 1 mei voor alle systemen beschikbaar zullen worden gesteld en dat is natuurlijk erg goed nieuws voor de fans. Reden voor dubbel feest, aangezien de content helemaal gratis is.

 • Mooi! Kan niet wachten om met de Raiden missie aan de slag te gaan.

  • Nino

   Die missie heb je laatst nog bij mij op Xbox One gespeeld?

   • Ok pas m’n regel even aan. ” Kan niet wachten om met de Raiden missie THUIS aan de slag te gaan”. 😛 Nee inderdaad je hebt gelijk maar ik weet niet meer of ik die missie nou uitgespeeld heb ja of nee dus vandaar. Ik moet nog steeds die Deja vu missie unlocken…..

    • Nino

     Je had de missie geloof ik wel uitgespeeld, aangezien je alle Snatchers op Rambo wijze om het leven had gebracht en met de helikopter bent ontsnapt.