Metal Gear Rising: Revengeance Blade Wolf DLC in mei beschikbaar.

We hebben een trailer van de Blade Wolf DLC pack die volgende week verschijnt. Bekijk de trailer onderaan de post. Het DLC pack is een speelbare side-story gecentreerd rondom LQ-84i, die bekend staat als Blade Wolf in het hoofdspel. Het beschikt over meerdere uren gameplay, waaronder unieke vaardigheden en eigenschappen voor LQ-84i, terwijl ook dieper ingegaan wordt op de verschillende verhaallijnen en afkomst.

Versla jij de nieuwe eindbaas?

Geheractiveerd door Desperado Enforcement’s leider Sundowner en dienend onder Mistral, onthult de DLC LQ-84i’s verhaal voorafgaand aan zijn strijd en uiteindelijke samenwerking met Raiden en zijn transformatie in Blade Wolf. Spelers kunnen strijden tegen talloze vijanden met behulp van een arsenaal aan wapens en vaardigheden dat culmineert in een nieuwe eindbaas battle.

De Blade Wolf DLC is 14 mei beschikbaar voor 560 Microsoft Points voor de Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft. Op 15 mei is de DLC beschikbaar voor €6.99 op het PlayStation 3 computer entertainment systeem.