Mega Audino onthuld op Gamescom 2014

Mega Audino is een Pokémon die jij goed kan gebruiken

The Pokémon Company International heeft de megageëvolueerde vorm van Audino getoond in een nieuwe trailer die speciaal gemaakt is voor de vele bezoekers van Gamescom, die deze week plaatsvindt in Keulen, Duitsland.

Pokémon fans over de hele wereld kunnen de trailer onderaan de post bekijken. Het was niet bekend dat Audino kon evolueren vanuit of naar een of andere vorm, waardoor dit een interessante ontwikkeling is in het mysterieuze verhaal van de mega-evolutie.

Voor de mega-evolutie gebruikte Audino de voelsprieten op zijn oren om te weten hoe anderen aanvoelen of wanneer een Pokémon-ei kan uitkomen. Hij kan ofwel de Healer Ability of de Regenerator Ability hebben. Na de mega-evolutie, krijgt Mega Audino Fairy-type bij zijn Normal-type erbij, waardoor hij automatisch alle voordelen krijgt van Fairy-type. Mega Audino heeft altijd de Healer Ability.

Dankzij zijn verbeterde Defense en Special Defense stats, kan Mega Audino een grote steun zijn in dubbelgevechten. Hij zendt een krachtige, verzachtende puls uit met zijn lichaam die de vijandigheid bij anderen vermindert en eventuele tegenstanders binnen zijn bereik kalmeert. Pokémon moeten contact met Mega Audino’s nieuwe secundaire voelsprieten vermijden omdat zij anders in een diepe slaap vallen en een gemakkelijke prooi worden voor de aanvallen van een tegenstander!

https://www.youtube.com/watch?v=krP1ZHeNUrY” width=”620″ height=”360″]