Chase McCain probeert wat boeven te vangen in de nieuwe Lego City Undercover trailer.

De game verschijnt op 28 maart exclusief voor de Wii U.

We hebben een nieuwe trailer voor je van Lego City Undercover. In de trailer zien we gameplay dat ons erg bekend voor komt. Op de redactie kijken wij erg uit naar de game. Laat ons eens weten of jullie de game gaan halen op de Wii U of dat je voor de 3DS versie gaat.

In LEGO City Undercover maakt Chase McCain jacht op de gevaarlijke Rex Fury die verantwoordelijk wordt gehouden voor de recente misdaadgolf in LEGO City. In de levendige open wereld van LEGO City gaat Chase undercover en wisselt hij tussen diverse vermommingen voor speciale vaardigheden; verkleed als mijnwerker kan hij bijvoorbeeld dynamiet gebruiken, terwijl hij als inbreker deuren kan openbreken. De unieke mogelijkheden van de Wii U GamePad-controller komen ook goed van pas bij de jacht op Rex Fury. Je kunt de GamePad bijvoorbeeld gebruiken als communicatiemiddel om met collega’s te praten, of om omgevingen te scannen en naar aanwijzingen of criminelen te speuren. Tijdens het rijden door de stad wordt een handig kaartje met GPS-route op het scherm van de GamePad getoond.

LEGO City Undercover verschijnt exclusief voor Wii U en wordt op 28 maart in Europa gelanceerd met een limited edition softwarebundel waarin een Chase McCain-minifiguur zit. Later in 2013 verschijnt een prequel voor Nintendo 3DS met de titel LEGO City Undercover: The Chase Begins.

https://www.youtube.com/watch?v=c23XvgFv9Lw” width=”620″ height=”360″]