We zitten altijd te wachten op meer nieuws, en dus ook op meer Monster Hunter Cross informatie. Toevallig hebben we dit nu te pakken gekregen.

Famitsu van deze week heeft nieuwe informatie voor Monster Hunter fans over Monster hunter Cross, het nieuwe deel uit de serie die laatst aangekondigd is. De game is volgens het magazine voor 60 procent klaar en moet deze winter in Japan uitkomen. Hou je klaar voor de nieuwe Monster Hunter Cross informatie.

Ook zal het mogelijk zijn om verschillende dorpen te bezoeken in het spel. Dorpen uit vorige Monster hunter games om precies te zijn! Denk hierbij aan Yukumo Village uit Monster Hunter Portable 3rd, Pokke Village uit Monster Hunter Freedom 2 and Kokoto Village uit Monster Hunter/Monster Hunter Freedom. Fans van het eerste uur zullen die geweldig vinden, maar het echte leuke nieuws zit in de wapen klassen en monsters.

Zo zullen er 14 verschillende wapen klassen beschikbaar zijn: Great Sword, Long Sword, Sword and Shield, Dual Blades, Lance, Gunlance, Hammer, Hunting Horn, Switch Axe, Charge Blade, Insect Glaive, Bow, Light Bowgun, en Heavy Bowgun.
Met al deze wapen zijn speciale Hunter Tecchniques te gebruiken die een stuk sterker of sneller zijn dan gewone aanvallen.

Ook zijn de namen van de vier hoofd monsters vrijgegeven. Het gaat hier over de Brute Wyvern, Flying Wyvern,Leviathan, en de Fanged Beast. Deze beesten zullen weer gigantisch zijn en zullen voor een flinke uitdaging zorgen.

Genoeg nieuws om je dus even mee bezig te houden. Helaas nog geen release datum, maar als Famitsu gelijk heeft dan zullen we deze over niet al te lange tijd te horen krijgen. Zit jij met spanning op deze nieuwe monster hunter te wachten? Laat het ons weten in de comments.
Meer Monster Hunter Cross informatie vrijgegeven