lords_of_the_fallen_te_zien_in_Keulen

De ontwikkelaars ontmoeten fans en media tijdens RPG festival in Keulen, Duitsland

CI Games, een snelgroeiende internationele uitgever en ontwikkelaar van interactief entertainment onthult meer informatie over de fantasy actie/role-playing game (RPG) LORDS of the FALLEN tijdens een panel discussie en Q&A sessie op het Role Play Convention op 1 en 2 juni in Keulen, Duitsland.

Tomasz Gop, uitvoerend producent van LORDS of the FALLEN kijkt ernaar uit om meer informatie over de game te delen tijdens de conferentie. Leden van het ontwikkelteam lichten een aantal kenmerken van de game toe. Een van de belangrijkste kenmerken die ze graag willen bespreken is de balans van de gameplay en moeilijkheidsgraden in de game.

“In games kan een uitdaging gemeten worden door het verschil tussen willekeur en vaardigheden. Het is ons doel om een game te maken die spelers beloont als ze doen wat nodig is om die kloof te overbruggen. Een game waarin nieuwe vaardigheden leren en deze uiteindelijk beheersen de basis vormt voor plezier en entertainment,”

aldus Tomasz Gop, uitvoerend producent bij CI Games.

LORDS of the FALLEN is een complexe actie-RPG met een geavanceerd gevechtssysteem en een ongewone en interessante benadering van de gameplay moeilijkheid. Spelers ervaren een van de meest epische en unieke fantasy universums in het actie-RPG genre, als ze een missie aannemen om de Lords, die een Fallen Gods leger aansturen, te verslaan.

Spelers kunnen alleen door middel van vakkundig gebruik van een enorm arsenaal aan krachtige wapens en planmatige acties winnaar worden in de wrede wereld van LORDS of the FALLEN. Een wereld waarin geen ruimte is voor fouten.

LORDS of the FALLEN staat gepland voor release in 2014 voor PC en next gen consoles.