Meer informatie Lara Croft and the Temple of Osiris

Vervolg op Lara Croft and the Guardian of Light is een gloednieuw avontuur met ongelooflijke beelden en coöp voor vier spelers

Crystal Dynamics, een studio van Square Enix, heeft vandaag de nieuwste titel in de Lara Croft-serie aangekondigd: Lara Croft and the Temple of Osiris™. Het spel wordt uitgebracht op de Xbox One, PlayStation 4, en PC.

Lara Croft and the Temple of Osiris is het vervolg op het veelgeprezen Lara Croft and the Guardian of Light en de eerste coöp-ervaring voor vier spelers met Lara Croft. In dit spel, met ongelooflijke beelden en een gloednieuw verhaal, moeten spelers samen de tempel verkennen, hordes vijanden uit de Egyptische onderwereld verslaan, duivelse puzzels oplossen en dodelijke vallen ontwijken. Spelers wedijveren continu om schatten en krachtige artefacten, zodat ze de show kunnen stelen.

“Na de immens positieve ontvangst van ons eerste coöpavontuur Lara Croft and the Guardian of Light hebben we altijd gehoopt dat we de tijd zouden vinden om Lara terug te laten keren in een nieuwe klassieke digitale AAA-arcadetitel”, aldus Darrell Gallagher, Head of Product Development and Studios. “We vinden het geweldig om voort te kunnen borduren op de geschiedenis van Guardian of Light met een gloednieuw avontuur, en we hebben onszelf uitgedaagd om leuke nieuwe manieren van spelen te vinden. We brengen een combinatie van coöp voor vier spelers in de wereld van Lara en de hoge productiewaarden van Crystal Dynamics naar een nieuwe generatie platforms, en we vinden het geweldig om dit avontuur met meer vrienden te kunnen delen.”

Lara Croft and the Temple of Osiris speelt zich diep in de woestijn van Egypte af. In haar nieuwe avontuur moet Lara samenwerken met de rivaliserende schattenjager Carter Bell en de gevangen goden Horus en Isis om de boosaardige god Seth te verslaan. Lara en haar reisgezellen vechten tegen de natuurelementen op de zandvlakten en in oude tombes en moeten het opnemen tegen legendarische godheden en mythische wezens. Nu het lot van de wereld op het spel staat, moet Lara de fragmenten van Osiris terugvinden om te voorkomen dat Seth de hele mensheid knecht. Bekijk hieronder de trailer.

  • Heb het vorige deel gespeeld, vond dat niet zoveel aan. Wellicht komt dat door de camera setting