Staan jullie op 20 oktober ook in de rij voor Battlefield 1?

Nachtelijke openingen voor speciale events zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Iphones, kaartverkoop voor concerten en game events; niemand kijkt meer raar op. De events worden wel steeds leuker om te bezoeken, zo ook het event dat Media Markt houdt voor de release van Battlefield 1.

EA en Media Markt organiseren nachtelijke opening.

Vanaf gisteren kunnen spelers middels een lange trial Battlefield 1 al spelen. Als je een (rete)goede PC hebt, of een Xbox One, dan is de kans groot dat je dit artikel helemaal nooit zal lezen. Jij zit dan al op je paard soldaten neer te sabelen met je zwaard. Op 18 oktober hebben de early access gamers volledige toegang tot de game, en voor de gamers die een normale versie van Battlefield 1 kopen is dat op 21 oktober a.s.

Maar waarom zou je wachten tot de postbode op 21 oktober bij je huis langskomt, als je ook op 20 Oktober om 23:59 uur de Media Markt kan binnenlopen om de game alvast mee naar huis te nemen? Media Markt en EA organiseren namelijk weer een nachtelijke opening in het filiaal bij de Amsterdam ArenA.

Livestream, BN’ers, Youtubers

Tijdens dit event zullen er verschillende BN’ers, bekende Youtubers en topsporters verschijnen. Vanaf 21:30 tot 0:30 zal de game al gespeeld worden door middel van de 64 consoles die er uitgestald zullen zijn. Uiteraard is dit event ook via een livestream te volgen op de facebookpagina van Battlefield 1, dus als je niet op mag blijven kun je in ieder geval nog even mee kijken.

Battlefield 1 van EA zal op 21 oktober in de winkels liggen, de ‘early access’ start op 18 oktober. De game zal verschijnen op PC en consoles.

  • Rick

    Dit zijn toch altijd wel leuke events voor de die-hard fans! Snel die game oppikken, dagje vrij nemen en gewoon gamen tot je erbij neer valt. 🙂