Wil je ook gratis Mean Streets of Gadgetzan kaarten ontvangen?

De splinternieuwe uitbreiding voor het populaire Hearthstone is inmiddels live, en naast de gebruikelijke pre-order deal waarbij je vijftig pakjes kaarten voor €49,99 krijgt, kun je ook een aantal pakjes gratis ontvangen. Het is heel simpel. Zodra je de game opstart en inlogt ontvang je een nieuwe quest genaamd “Join the Goons”. Don Han’Cho, leider van de Grimy Goons gang, daagt je uit om drie potjes te winnen als Hunter, Paladin of Warrior. Als beloning ontvang je vervolgens twee pakjes Mean Streets of Gadgetzan kaarten en een nieuwe quest.

De tweede quest heet “Join the Jade Lotus” en daagt je uit om drie potjes te winnen als Druid, Rogue of Shaman. Ook hier wordt je beloond met twee pakjes kaarten en een derde, tevens laatste, quest. “Join the Kabal” richt zich juist op winnen met een Mage, Priest of Warlock.

Let wel op, je kunt de quest niet voltooien door tegen de computer of je eigen vrienden te spelen. Je zult dus echt even in de “(Ranked) Play” modus aan de slag moeten gaan tegen willekeurige menselijke tegenstanders. Maar zeg nou zelf, dat is toch ook veel leuker! Wij gaan meteen aan de slag, jullie ook!?

  • Joe_nightsquash187

    de nieuwe uitbreiding is echt heel erg leuk!

  • Sventastic-1

    welke factie is de coolsteL