Mario Kart fans strijden om titel ‘Mario Kart 8 held 2014’

Mario Kart 8 vanaf vandaag speelbaar in de Gamekings Studio

Na lang wachten is het aanstaande vrijdag eindelijk zover: de release van Mario Kart 8. Mario Kart is één van ‘s werelds populairste gamefranchises en verscheen alweer 21 jaar geleden met de eerste legendarische game. Reden genoeg voor een feestje! In aanloop naar de lancering toe verzamelden de grootste Mario Kart fans zich vandaag in Utrecht voor een exclusief Mario Kart 8 lanceringsfeestje. De aanwezige fans deelden unieke Mario Kart verhalen met elkaar én natuurlijk kon Mario Kart 8 alvast worden gespeeld.

Mario Kart 8 helden 2014

Veel van de Mario Kart fans spelen de game al jaren (sommigen zelfs al 21 jaar!). Zo ook Martijn Plasmans: ‘Vroeger op de basisschool smeerden we tussen de middag snel onze boterhammen met pindakaas om vervolgens de Super Nintendo met Mario Kart aan te zetten.’. Nintendo daagde de Mario Kart fans uit met een competitie. Tijdens het lanceringsfeestje vond er een competitie plaats. Het ging er behoorlijk fanatiek aan toe tijdens de races. Robin de Bruin won de competitie en is daarmee dé Mario Kart 8 held van 2014! Robin: ‘Het was een fantastische avond. Ik heb me goed voorbereid en dat in combinatie met een beetje geluk, heeft me de beker opgeleverd. Ik hoop dat er nog veel Mario Kart 8 toernooien gaan volgen!

Over Mario Kart 8

Mario Kart 8 is een exclusieve Wii U game en is spectaculairder dan welke Mario Kart versie ooit! Het spel heeft naast bekende elementen, vele nieuwe uitdagende racetracks, personages en items om op medespelers te lanceren. Zo heb je nu de Piranha plant die bovenop je kart verschijnt en naar andere spelers en projectielen hapt. In de antizwaartekrachtzones kun je voor het eerst ondersteboven en langs muren rijden. Het spel is een genot voor het oog met kleurrijke en realistische HD graphics. Je kunt de game alleen of met vrienden spelen (online* en offline). Met Mario Kart 8 ben je gegarandeerd van uren speelplezier! Mario Kart 8 is vanaf vrijdag 30 mei verkrijgbaar.

Gamekings Studio

Mario Kart 8 is vanaf donderdag tot en met zaterdag a.s. voor iedereen speelbaar in de Gamekings Studio in Utrecht Hoog Catharijne. Kijk voor de openingstijden op studio.gamekings.tv.