Mario Kart 8 nu in de winkels

Registreer jouw PIN-code van Mario Kart 8 bij Club Nintendo voor een downloadcode van een extra game

Vandaag, 30 mei, verschijnt het hoog beoordeelde Mario Kart 8 exclusief voor Wii U. Spelers van over de hele wereld kunnen nu online tegen elkaar strijden, terwijl vrienden en familie zich in huiskamers verzamelen om samen van de spectaculaire kartraces te genieten. Zowel nieuwkomers als geoefende kartracers zullen smullen van de strakke HD-beelden, live ingespeelde soundtrack en nieuwe antizwaartekrachtzones die coureurs over het plafond en langs muren laten racen!

De vakpers is unaniem lovend over Mario Kart 8, zoals wel blijkt uit de hoge cijfers en enthousiaste
reviews voor dit achtste deel in de serie:

  • Insidegamer, 9+ uit 10 – “Mario Kart 8 is een fenomenale game.”
  • Gamer.nl, 9 uit 10 – Elke seconde is te voelen hoeveel tijd, energie en liefde in de ontwikkeling is gestoken
  • Power Unlimited, 88 uit 100 – “Ambachtelijk vakwerk en eindeloos lang, hoogst vermakelijk
  • raceplezier.”
  • Edge, 9 uit 10 – “The greatest Mario Kart yet.”
  • Eurogamer.net, 10 uit 10 – “Mario Kart 8 is a rare thing, then: the best entry in the series and the most
  • exciting yet.”
  • The Sun, 10 uit 10 – “Quite simply Mario Kart 8 is the best racing game of any console, bar none.”
  • Huffington Post, 5 uit 5 – “This is a classic video game, one of the very, very best.”

In Mario Kart 8 kun je het opnemen tegen coureurs van over de hele wereld. Maximaal 12 spelers kunnen tegelijk online racen, zolang iedereen beschikt over het spel en een breedbandverbinding met internet. Spelers kunnen ook openbare of gesloten toernooien opzetten, waarbij ze zelf de dag, tijd en spelregels kunnen instellen. Je kunt ook racen tegen ghost-gegevens van vrienden of zelfs de 10 beste spelers wereldwijd. Met de nieuwe Mario Kart TV-functie kunnen spelers hoogtepunten filmpjes kijken, terugspoelen, vertraagd afspelen of delen met andere spelers. Spelers met een Google-account kunnen hun filmpjes direct uploaden op hun YouTube-kanalen om hun beste race-acties te showen.

Fans die altijd en overal toegang willen tot de hoogtepuntenfilmpjes van Mario Kart TV en wereldwijde Tijdrace-gegevens, worden op hun wenken bediend met het onlangs gelanceerde mariokart.tv, een nieuwe webdienst voor Mario Kart TV die is geoptimaliseerd voor smart devices. Deze dienst is voor iedereen toegankelijk, maar gebruikers die hun Nintendo Network ID (NNID) hebben geregistreerd kunnen op mariokart.tv inloggen om te kijken naar hoogtepuntenfilmpjes van vrienden en video’s van
toernooien waar ze aan deelnemen. Ingelogde gebruikers krijgen ook toegang tot hun persoonlijke Tijdrace-gegevens voor elk parkoers, zodat ze hun tijden kunnen vergelijken met die van vrienden en de beste spelers ter wereld, om te zien wie zich de snelste racers van Mushroom Kingdom mogen noemen. Voor meer details over deze nieuwe dienst, kun je deze link openen via een PC, telefoon of tablet: https://mariokart.tv/

Om het racefeest nóg mooier te maken, heeft iedereen die de PIN-code van Mario Kart 8 bij Club Nintendo registreert tussen vandaag 10.00 uur (plaatselijke tijd) en 31 juli 23.59 uur (plaatselijke tijd) recht op een gratis downloadcode voor een selectie van geweldige Wii U-spellen in de Mario Kart 8 Bonusgame-actie! Onze review van Mario Kart 8 kun je hier lezen.