mario kart

Ben jij Mario Kart 8 al volop aan het spelen

Op 30 mei is Mario Kart 8 voor Wii U wereldwijd gelanceerd, ondersteund door enkele van de hoogste reviewscores die een deel uit deze serie ooit heeft gekregen. Vandaag maakt Nintendo bekend dat in Japan, Europa en Amerika meer dan 1,2miljoen exemplaren van het spel zijn verkocht in de periode van donderdag 29 mei tot zondag 1 juni.
Deze eerste positieve feedback voor Mario Kart 8 is een toonbeeld van de geweldige spelervaringen die de Wii U momenteel biedt,” zegt Nintendo of Europe’s directeur Satoru Shibata. “

“Volgende week zal Nintendo op de E3 spellen demonsteren die in de toekomst verschijnen, maar dit is al een geweldige mijlpaal om het zomerseizoen mee te beginnen.”

Voordat Mario Kart 8 verscheen, waren de zeven eerder verschenen Mario Kart-spellen al goed voor een totaal van ruim 100 miljoen verkochte exemplaren, een gemiddelde van 14 miljoen
exemplaren per titel. Dit is inclusief twee van de bestverkochte videogames aller tijden: Mario Kart Wii voor de Wii en Mario Kart DS voor de Nintendo DS.