MadMax gamplay trailer

Leer Chumbucket kennen die een rol gaat spelen in de aankomende Mad Max game

Stel je eens voor hoe het zou zijn als het beschermen van je auto belangrijker is dan je eigen welzijn. Maak kennis met Chumbucket, een toegewijde, maar eigenaardige monteur, die een integrale rol speelt in de aankomende Mad Max game. Kom erachter hoe hij Max heeft ontmoet in deze nieuwe motion comic van Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment.

Stripschrijver Tom Taylor (Injustice: Gods Among Us) en illustrator Jason Shawn Alexander (Legends of the Dark Knight) borduren voort op de release van Mad Max Motion Comic Part 1 en de wereld van The Wasteland. In Mad Max Motion Comic Part 2, die vandaag wordt onthuld, gaan de beruchte post-apocalyptische bandieten brute gevechten aan met Max.

Mad Max, ontwikkeld door Avalanche Studios, is een open wereld, third-person actiegame, waarin spelers de identiteit van Mad Max aannemen, een eenzame strijder in een rauwe post-apocalyptische wereld, waar auto’s de sleutel tot overleving vormen. De game staat gepland voor release in 2014 voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC. Hieronder de trailer van de eerste en tweede comic.