Nieuwe karakters waaronder SNK King of Fighters personages, nieuwe evenementen en langverwachte gear customization

Fans van Lost Saga kunnen hun lol op. Er verschijnt namelijk nieuwe content voor de game in de vorm van een vecht-tastische nieuwe content update. De patch voegt nog meer karakters toe aan de tal van intergalactische mythische mega- en minikarakters, waaronder SNK King of Fighters personages. Ook wordt de Gear Designer feature waar fans al lang op wachten geïntroduceerd.

De allerhoogste categorie van speelbare karakters zijn zeldzame (‘Rare’) helden, met vaardigheden die de normale en premiumklassen voorbijstreven. Vanaf vandaag zijn er nieuwe zeldzame helden zoals Michael de Aartsengel, leider van Gods leger en de overwinnaar van Lucifer. Michael kan onder andere gedurende korte tijd onkwetsbaar maken tijdens het vliegen om zich voor te bereiden op de perfecte aanval, waarbij hij een groot aantal engelen oproept om de vijanden uit te schakelen en ern hemelse meteorieten op het slagveld neervallen. Ook binnen dit thema valt Skadi, de Noorse godin van de winter, bergen, en de jacht. Skadi beheerst de krachten van winter en ijs. Zoals alle andere helden in Lost Saga zijn Skadi en Michael in zowel mannelijke als vrouwelijke vorm speelbaar.

Nieuwe Premiumhelden worden vanaf 26 november toegevoegd als deel van een SNK King of Fighters special, waaronder de snelle en behendige ninjameester Mai Shiranui. Een andere nieuwkomer van de legendarische beat-‘em-up is Kusanagi Kyo, beheerser van vuur en vlammen. Op 2 december worden zij vergezeld door Premiumkarakters May, Yumira en Trinity.

Verder is er vanaf 26 november de langverwachte Gear Designer feature, waarmee spelers het voorkomen van hun karakters persoonlijk kunnen maken met claninsignes, handtekeningen, en meer.

Jay Park, Product Manager bij Nexon Europe geeft aan:

“Keuze, variatie en aandacht voor detail zijn een aantal belangrijke pijlers voor het maken van de ultieme brawler”.

“Er zijn hiermee nog meer geweldige helden beschikbaar, met ontzagwekkende aanvallen en de mogelijkheid voor spelers om ze helemaal naar hun eigen hand te zetten. We kijken er ook naar uit om spelers te verwelkomen in een van onze aankomende evenementen!”

Als laatste is er een Welcome Back beloning voor terugkerende spelers; zij krijgen twee uur speeltijd met een Premiumheld, een geschenk dat zij krijgen door simpelweg in te loggen, en ook keert Developer K terug, een plaag voor spelers wereldwijd. Spelers die Developer K gedurende bepaalde tijdsperioden verslaan spelen grote beloningen vrij. De Welcome Back beloning zal op 29 november nogmaals beschikbaar zijn voor spelers die meer dan 90 dagen niet hebben ingelogd.

Klinkt toch allemaal goed? Je zult dus nog wel even zoet zijn met Lost Saga de komende tijd.