Rake klappen uitdelen in Lost Saga

Nexon Europe heeft vandaag aangekondigd dat de open beta van Lost Saga eindelijk van start is gegaan. Met een reeks evenementen en geweldige prijzen was er nog nooit zo’n goed moment om je bij de bloeiende community aan te sluiten. Iedereen is welkom om mee te doen. Naast de traditionele Lost Saga personages zijn nu ook krijgers uit BlazBlue en King of Fighters beschikbaar om mee te oefenen.

De BlazBlue strijders zullen worden vertegenwoordigd door de duivels geklede Hazama en Ragna, terwijl spelers die smachten naar de actie van de SNK klassieker King of Fighters zich kunnen bewapenen met Redflame, Lori, of Kyo Kusanagi met zijn vurige vuisten.

Wat kan je allemaal winnen?

Nexon Europe geeft een aantal leuke beloningen weg en deze kan je claimen door aan de Facebook, YouTube of Lost Saga beta actie mee te doen. Bij de laatste is het slechts een kwestie van inloggen. Voor de overige twee acties moet je het volgende doen.

  • Spelers die hun Facebook profielfoto veranderen in één van de speelbare karakters uit de open bèta, hebben kans om 5,000 NX (Nexon Cash) te winnen die zij mogen uitgeven aan een willekeurige Nexon titel uit de uitgebreide catalogus, waaronder Lost Saga zelf. Ook spelers die vrienden uitnodigen om mee te spelen maken kans op 5,000 NX.
  • Spelers worden daarnaast gevraagd om de game op YouTube te beoordelen, om zo kans te maken op nog meer NX.

Creatievelingen maken ook nog eens kans om in de prijzen te vallen met het Comic Strip Evenement. Spelers die een leuk stripverhaal bedenken gebaseerd op de Lost Saga karakters, met tekstballonnen en ten minste 5 panelen, maken kans op NX en publicatie van hun inzending op de Lost Saga Facebook pagina voor duizenden fans. Er is genoeg leuks te doen en te winnen. Kijk dus snel op de Lost Saga website die je hier kan vinden.