De afgelopen weken konden heel wat spelers op avontuur met de bèta van Lost Saga. Er werden vele Boss Raids gedaan, Crusader runs en natuurlijk werd er om even lekker uit te rusten genoeg gevist in de speciale Plaza modus van Lost Saga.

Nexon Europe’s lang verwachte Lost Saga is zeer goed ontvangen!

Dit betekent dat Lost Saga binnenkort gelanceerd wordt. De gesloten bèta komt tot een einde en al snel zal iedereen de game kunnen ervaren. Met een enorme cast bekende helden die het uitvechten over een grote verscheidenheid aan omgevingen, heeft Nexon Europe een groot aantal spelers onlangs verwelkomd in de gesloten bèta test. Spelers namen de gedaanten aan van meer dan 100 karakters uit mythen, sci-fi, geschiedenis, en legende, die allen zijn samengekomen voor een genadeloos potje online knokken. Nexon Europe had het volgende te zeggen.

“Uit reacties van duizenden spelers die in de bèta hebben deelgenomen blijkt dat we de magie van Lost Saga hebben kunnen voortzetten, met als resultaat een tevreden community die al sinds lange tijd naar de titel uitkijkt,” zegt Minkyu Kim, Manager of Game Operations bij Nexon Europe. “We bedanken ieder die heeft deelgenomen in de gesloten bèta, en zullen alle feedback gebruiken om Lost Saga tot de beste multiplayer online ervaring te maken bij lancering.”

Lost Saga zal in zes verschillende talen worden uitgebracht, namelijk Engels, Duits, Frans, Italiaans, Pools en Turks. Nog even geduld en gauw zullen ook jullie los kunnen gaan in de verslavende MMO Brawler van Nexon Europe.