Lords of the Fallen Comic Con Gameplay. Dark Souls fans gaan genieten!

Neem een kijkje naar nieuwe Lords of the Fallen gameplay video die vorige week op de Comic Con zijn debut maakte. Lords of the Fallen was ook nog eens speelbaar op een aantal PlayStation 4 systemen en bezoekers die de baas van de demo wisten te verslaan ontvingen allen een gaaf Lords of the Fallen shirt. Daarnaast kon je ook een replica van Harkyn’s hamer winnen, wat natuurlijk helemaal geweldig is. Bekijk hieronder de exclusieve gameplay video. https://www.youtube.com/watch?v=Loc0MANJbZ8″ width=”620″ height=”360″]

 • Nino

  Ik vind deze game er heel vet uit zien, maar aangezien ik niet van Dark Souls hou denk ik niet dat ik deze game optimaal kan waarderen. Wil de game denk ik wel eens proberen om toch zeker van mijn zaak te zijn. 😀

  • Het heeft inderdaad de vibe van Dark Souls en de game zal niet zo eenvoudig worden. Het lijkt me niet dat de game aan de moeilijkheidsgraad van Dark Souls kan tippen dus misschien kunnen we in deze game wel gewoon lekker los gaan zonder zweet aan de controller. Ben benieuwd wat je zegt na Gamescom als je de game zelf gespeeld/gezien hebt 🙂

   • Nino

    Die game ziet er simplistisch uit. Slaan, slaan, dodge, dodge, slaan, slaan, potion, slaan, slaan, dodge, dodge, slaan, slaan, potion…je moet gewoon geduldig zijn en dat is denk ik de grootste uitdaging.

 • Ziet er strak uit! Ik hoop dat de game uitdagend genoeg is zoals de makers beweren! 😀