Eindelijk weer aan de slag met een Final Fantasy

Lightning Returns: Final Fantasy XIII verschijnt op 14 februari 2014 voor de PlayStation 3 en Xbox 360

We hebben een nieuwe video van Lightning Returns: Final Fantasy 13 voor jullie. De video heeft een franse voice-over omdat de gameplay afkomstig is van de Japanse Expo die in Parijs gehouden werd.

Pre-order bonussen

Vorige week werd bekend dat er speciale pre-order bonussen zijn die je krijgt als je Lightning Returns: Final Fantasy 13 reserveert.

PRE-ORDER BONUS PACK:

De Limited Edition Steelbook bevat een downloadcode voor toegang tot de iconische uitrusting van Cloud Strife uit FINAL FANTASY VII – inclusief het legendarische Buster Sword! Clouds beroemde overwinningspose en -fanfare zijn ook natuurgetrouw nagemaakt!

De downloadable content is op de releasedatum van de game beschikbaar voor iedereen die het Pre-Order Bonus Pack heeft ontvangen. Specifieke vaardigheden die horen bij Clouds outfit en wapen zullen op een later moment bekend worden gemaakt.

LIGHTNING SAMURAI SET:

Kleed je als de legendarische samoerai met deze driedelige collectie outfits met elk hun eigen look en vaardigheden. Bevat “Shogun”, “Sohei Savior” en “Flower of Battle” items. Versla je vijanden met de eer van de samoerai!