Bevestigd dit lek Deus Ex: Mankind Divided?

Square Enix heeft in de vorm van een 3 dagen durend event op een geheimzinnige manier een nieuwe game liggen teasen. (lees hierover meer op deze pagina!) Het event staat gepland tot morgen en is in de vorm van een alternatie reality game beschikbaar voor een gesloten publiek.

Het lek laat zien dat Square Enix een nieuwe Deus Ex game gaat uitbrengen. Vooralsnog is er geen release datum bekend. Wel is er bekend dat de game voor nu op de PS4, Xbox One en PC gereleased gaat worden. De voorlopige titel is Deus Ex: Mankind Devided. Het zou hier gaan om een vervolg op de grote hit van 2011 Deus Ex: Human Revolution.

Hieronder zie je enkele screenshots, onder de screenshots wordt meer bekend gemaakt van wat tot nu toe is uitgelekt (SPOILER ALERT!!) xaFXddAZoals je kunt zien wordt er goed gebruikt gemaakt van de HD kracht van de nieuwste consoles. Dit tilt het niveau van detail naar een heel nieuw level!

7O6UlVLDit is een concept art van de stad…

DeusExHier zie je hoe Adam Jenkins (de protagonist van Human Revolution) zich verbergt achter een container.

clOQzozDeus Ex: Human revolution stond bekend om zijn Praxis kits en zijn aanpassingen die je aan wapens kon doen. Het lijkt erop dat deze ook hier weer aanwezig zullen zijn!

[SPOILER ALERT!]

Zoals al uit de plaatjes duidelijk wordt zal de hoofdpersoon van het spel wederom onze oude vriend Adam Jensen zijn. Als je Deus Ex: Human Revolution hebt gespeeld (zo niet nu kopen en spelen!) herinner je je vast nog dat hij tijdens een terroristen aanval op Sarif Industries ernstig toegetakeld is door Jaron Namir. Hij heeft sindsdien een eigen exoskelet dat hem grotendeels in leven houd.

Deus Ex: Human Revolution stond erom bekend dat jouw beslissingen het verloop van de game wijzigden. Je kon kiezen voor Stealth, Aggresive en Peacefull. Deze trent zal ook weer doorgezet worden in het vervolg. Het zal er echter niet makkelijker op worden! In Human Revolution was een nieuw soort AI ingebouwd die zich aanpaste naar de speler zijn niveau. Hierdoor werd iedere playtrough toch weer uitdagend gehouden. Dat is ook weer hier van toepassing.

In Human Revolution kon je met behulp van Praxis kits jezelf augmenteren. Hierdoor werd je sneller, sterker en kon je nieuwe acties vrijspelen. Deze vorm van “levelen” is ook in de nieuwe game weer beschikbaar.

Het plot is nog een mysterie (gelukkig!), maar wel werd al snel duidelijk dat de 4 eindes die je kon creëren bij Deus Ex: Human Revolution los staan van het vervolg. Je kunt dus geen savegame overplaatsen die je voortgang meeneemt. Persoonlijk vind ik dat toch wel jammer… had graag mijn hard gespeelde uurtjes meegenomen.

Zo… nu genoeg gespoilerd! Wat vind jij hiervan? Ga je de game kopen?

Bron: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:zGYGCbR61ZAJ:kanobu.ru/news/square-enix-anonsirovala-deus-ex-mankind-divided-376018/+&cd=1&hl=ru&ct=clnk&gl=ru

  • Screenshots zien er erg tof uit! Deus Ex Human Revolution was één van mijn favoriete games van 2011, dus met deze informatie ben ik zeker tevreden! Verwacht de game zelf eind 2016. Hopelijk komt er nog meer informatie vrij tijdens de stream.