Eindelijk weer een LEGO Star Wars game!

LEGO Star Wars: The Force Awakens neemt spelers dieper mee in de film dan alle andere games, met alle heroïsche karakters uit de film, zoals Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Chewbacca, C-3PO en BB-8, maar ook Kylo Ren, General Hux en Captain Phasma. De game verkent iconische Star Wars locaties, zoals Jakku en Starkiller Base.

Dit avontuur boordevol actie bevat nieuwe gameplay features, waaronder verbeterde “Multi-Builds” systemen en spelers kunnen kiezen uit verschillende bouwopties om verder te komen in de game. Gamers kunnen voor het eerst deelnemen aan nieuwe intense Blaster Battles door gebruik te maken van de omgeving en terug te reizen naar de First Order. Fans kunnen ook de sensatie van vliegen op hoge snelheid ervaren door middel van arena-based gevechten en luchtgevechten in de ruimte door gebruik te maken van verschillende voertuigen, zoals de legendarische Millennium Falcon.

PlayStation 4 en PlayStation 3 spelers krijgen toegang tot exclusieve downloadable content, de Droid Character Pack en de Phantom Limb Level Pack.