In LEGO Ninjago Shadow of Ronin kun je verschillende creaties maken met de Tornado of Creation

LEGO Ninjago-fans opgelet! LEGO Ninjago Shadow of Ronin is aangekondigd. De game verschijnt in het voorjaar van 2015 voor de Nintendo 3DS en PlayStation Vita. De nieuwste LEGO videogame, ontwikkeld door TT Fusion, een dochteronderneming van TT Games, vertelt een nog niet eerder verteld verhaal van de LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu televisie serie.

Tom Stone, Managing Director van TT Games, geeft aan:

“LEGO Ninjago Shadow of Ronin wordt de meest uitgebreide avonturengame in het Ninjago universum die we tot nu toe hebben gemaakt.”

“Kinderen zullen enorm veel plezier beleven om als hun favoriete Ninja krijger te vechten tegen een nieuwe vijand met een spannende reeks aan coole voertuigen, machines en zelfs draken!”

LEGO Ninjago Shadow of Ronin

Het verhaal van LEGO Ninjago Shadow of Ronin

Er is een nieuwe bedreiging in Ninjago en zijn naam is Ronin. Met hulp van zijn leger van kwaadaardige samoerais en zijn eeuwenoude wapen, de Obsidian Glaive, steelt Ronin de herinneringen van de Ninja’s. De Ninja’s vergeten hierdoor hoe zij hun speciale krachten gebruiken. Het is aan de spelers om hen te helpen hun Obisidian wapens terug te vinden, hun herinneringen en hun krachten terug te krijgen, voordat Ronin zijn plan voltooit en een nog groter kwaad loslaat in Ninjago.

In LEGO Ninjago: Shadow of Ronin vechten spelers op de iconische locaties van de televisie serie, waaronder de Ice Temple, de Toxic Bogs en een mysterieus nieuw eiland. Daarnaast bezoeken spelers het bergdorp van Spinjago, waar de Ninja’s op dit moment trainen met Grand Sensei Dareth en Sensei Wu. Spelers kunnen met behulp van hun Spinjitzu vaardigheden speciale krachten van hun Ninja vrijspelen en zich een weg banen door de vele vijanden en lossen zij puzzels op. Spelers kunnen zelfs een team vormen en samen allerlei creaties maken door gebruik te maken van de Tornado of Creation.