LEGO Ninjago Shadow of Ronin is te spelen op de PlayStation Vita en Nintendo 3DS

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen vandaag gezamenlijk de release van LEGO Ninjago Shadow of Ronin aan. De LEGO Ninjago game franchise brengt opnieuw het ongelooflijke verhaal en de wereld van de “LEGO Ninjago Masters of Spinjitzu” TV-serie tot leven met LEGO Ninjago Shadow of Ronin.

Tom Stone, Managing Director, TT Games geeft aan:

“We hebben hard gewerkt om van LEGO Ninjago Shadow of Ronin het meest uitgebreide handheld avontuur in de wereld van Ninjago te maken,”

“Met de toevoeging van een dynamische nieuwe schurk als Ronin, gecombineerd met bekende vijanden, kunnen spelers beginnen aan een spannende nieuwe reis.”

Met hulp van zijn duistere samoerai leger is Ronin op een missie om het geheugen van de ninjas te stelen door gebruik te maken van een oud en krachtig wapen: de Obsidian Glaive. Spelers strijden tegen de vijanden en verkennen ondertussen een mysterieus nieuw eiland, evenals iconische locaties uit de tv-serie zoals: de Ice Temple, de Toxic Bogs, Chen’s Island en het bergdorp Spinjago. In het bergdorp kunnen spelers de fijne kneepjes van Spinjitzu leren. Door hun Spinjitzu vaardigheden te trainen kunnen unieke kracht van iedere ninja vrijgespeeld worden om later te gebruiken tegen de slechteriken en om puzzels op te lossen. De ninjas kunnen zelfs samenwerken om de legendarische Tornado of Creation, bestaande uit meerdere elementen, te laten ontstaan. Wat vind jij van de nieuwe LEGO game? Ga jij hem kopen?