LEGO Ninjago Nindroids verschijnt vandaag

Ga jij LEGO Ninjago Nindroids aanschaffen?

De helden van LEGO Ninjago zijn klaar om te strijden! Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen aan dat vandaag de action-adventure videogame LEGO Ninjago Nindroids beschikbaar is voor Nintendo 3DSTM handheld systeem en PlayStation Vita handheld entertainment systeem.

“We zijn verheugd LEGO Ninjago Nindroids toe te voegen aan onze populaire LEGO Ninjago franchise” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Hellbent Games heeft dé actiegame waar Ninjago fans op zitten te wachten gemaakt met alle personages, humor en spanning die de franchise tot een succes maken.”

De videogame is gebaseerd op de eerste vijf afleveringen van de TV animatieserie: “NINJAGO: Masters of Spinjitzu,”. Spelers worden meegenomen naar New Ninjago City waar de Ninja’s geconfronteerd worden met een dreiging van de kwade Digital Overlord en zijn robotleger van Nindroids. Spelers strijden als hun favoriete Ninja – Jay, Zane, Cole, Kai of Lloyd – wanneer ze deelnemen aan missies in meer dan 30 spannende levels om de stad te redden. Hierbij maken ze gebruik van coole voertuigen, speciale wapens en de nieuwe Technoblades.

Spelers zullen hun favoriete LEGO bouwset herkennen wanneer ze samen met Samurai X vijanden neerschieten vanuit Zane’s Ninjacopter, raketten afvuren in de Kai Fighter, Jay’s Thunder Raider besturen, de straten van Cole’s Earth Mech vernietigen en door het bos op Lloyd’s Golden Cycle scheuren. Naast de intense gevechten kunnen spelers de New Ninjago City Hub bezoeken, waar Grand Sensei Dareth’s Mojo Dojo, Doomsday Comix en Mr. Noodle’s Noodle Bar gevestigd zijn.