Slijp je ninja wapens, want het is bijna tijd voor de ultieme Ninjago game!

Goed nieuws voor LEGO fans. The LEGO Ninjago Movie game is namelijk onthuld. Natuurlijk zagen we dit al lang aankomen, want LEGO is nog altijd immens populair. De game is volledig gebaseerd op het nieuwe animatie avontuur van de Ninjago krijgers en zal op 27 september zowel voor de Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en de PC verkrijgbaar zijn.

De LEGO NINJAGO Movie Video Game brengt de non-stop actie en spannende gevechten uit de film naar de woonkamer. Kinderen kunnen nu hun eigen Ninjago-avonturen beleven,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Dankzij de verbeterde bewegingen kunnen spelers Ninjago doorkruisen met de souplesse en sierlijkheid van een geheime ninja-krijger en hun vechttechnieken verbeteren.

De LEGO Group breidt de Ninjago-spelervaring uit met The LEGO NINJAGO Movie Video Game” aldus Sean McEvoy, VP Digital Games, de LEGO Group. “Fans zullen genieten wanneer ze in de huid kruipen van hun favoriete Ninjago-helden en deelnemen aan een episch avontuur van goed tegen kwaad.”

In de videogame banen de spelers zich al vechtend met eer en vaardigheid een weg door massa’s vijanden als hun favoriete ninja’s Lloyd, Nya, Jay, Kai, Cole, Zane en Master Wu om hun thuiseiland Ninjago te beschermen tegen de kwaadaardige Lord Garmadon en zijn Shark Army. Hiervoor moeten ze de ninja-behendigheid meester worden. Deze stelt hen in staat Ninjago te doorkruisen door over muren heen te rennen, hoog in de lucht te springen en de vijanden van Ninjago te bestrijden om een hoger niveau te behalen en de vechttechnieken van de ninja’s te verbeteren. Spelers kunnen gebruik maken van de kracht van het Spinjitzu-gevecht om gezamenlijk Ninjago te verdedigen. Het spel bevat acht uitgebreide locaties boordevol actie gebaseerd op het verhaal van de LEGO NINJAGO Movie. Elke locatie bevat een unieke uitdagings-dojo, waar spelers hun vechttechnieken op de proef kunnen stellen en het opnemen tegen steeds sterkere vijanden. Met de Strijdkaarten kunnen spelers het bovendien opnemen tegen vrienden en familie in vier verschillende spelmodi met competitieve lokale gameplay voor maximaal vier spelers.

Bekijk hieronder de trailer!