The LEGO Movie Video Game is voor € 4,99 verkrijgbaar in de App Store

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen vandaag de release aan van The LEGO Movie Video Game voor iPhone, iPad en iPod touch apparaten. De videogame is nu beschikbaar voor download in de App Store.

The LEGO Movie Video Game volgt Emmet, een doodnormale en brave burger die per ongeluk wordt gezien als de sleutel tot het redden van de wereld. In de videogame begeleiden spelers Emmet als hij wordt aangetrokken door een gemeenschap van vreemdelingen, voor een epische zoektocht om de kwaadaardige vijand te stoppen. Een reis waar Emmet totaal niet op voorbereid is, met alle hilariteit tot gevolg.

Met een geweldige mix van meer dan 90 personages uit de film, waaronder Batman, Superman, de Green Ninja en Gandalf, biedt The LEGO Movie Video Game spelers een reis door fantastische werelden in 45 spannende levels. Spelers kunnen gebruik maken van twee verschillende controle mechanismen: Classic en Touch Screen, alsmede van controller support, waardoor spelers LEGO instructiepagina’s kunnen verzamelen en gebruiken om zo nieuwe paden te creëren en de krachten van meesterbouwers te gebruiken om bijzondere virtuele LEGO creaties te bouwen. Deze mobile game bevat de iconische animatiestijl die, net als in de film, de bewegingen van de daadwerkelijke LEGO speelsets simuleert.