LEGO Marvel’s Avengers verschijnt in de herfst, LEGO Jurassic World in juni

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group kondigen vandaag de line-up van 2015 met LEGO videogames aan, waaronder LEGO Jurassic World, LEGO Marvel’s Avengers en nog meer nieuwe handheld en mobiele games.

David Haddad, Executive Vice President en General Manager, Warner Bros. Interactive Entertainment geeft aan:

“De LEGO videogame franchise blijft een fundamentele videogame reeks van onze onderneming met games die consistent veel lol, boeiende gameplay en herkenbare humor bieden, waar zowel kinderen als volwassenen gek op zijn,”

“We kijken er naar uit deze succesvolle franchise uit te breiden met een spannende line-up aan nieuwe LEGO ervaringen voor console, handheld of mobiele apparaten voor spelers van alle leeftijden.”

Tom Stone, Managing Director, TT Games vult aan:

“Dit jaar wordt het grootste jaar wat LEGO videogames betreft, met ongelofelijke titels en verschillende primeurs voor de franchise,”

“TT Games werkt aan humoristische LEGO avonturen, die gebaseerd zijn op nieuwe verhalen en personages uit enkele van de meest bekende en iconische werelden.”

De binnenkort te verschijnen LEGO videogames zijn:

LEGO Jurassic World:

LEGO Jurassic World is de eerste videogame waar spelers de mogelijkheid krijgen om alle vier de Jurassic films te beleven. De videodame volgt de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III en de langverwachte Jurassic World. De game zal in juni beschikbaar zijn voor het Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

LEGO Marvel’s Avengers:

In LEGO Marvel’s Avengers verenigen Avengers zich! Beleef de eerste console videogame met de personages en verhaallijnen van de blockbuster film The Avengers en het langverwachte vervolg Avengers: Age of Ultron. Speel als de meest machtige superhelden in hun missie om de mensheid te redden. De game zal in de herfst van 2015 beschikbaar zijn voor het Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

LEGO Ninjago: Shadow of Ronin:

De populaire LEGO Ninjago franchise krijgt zijn meest uitgebreide avontuur tot op heden met LEGO Ninjago: Shadow of Ronin. Deze LEGO handheld game brengt het nog niet eerder vertelde verhaal van de LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu TV show. Spelers kunnen met behulp van hun Spinjitzu vaardigheden speciale krachten van hun Ninja vrijspelen, zich een weg banen door de vele vijanden en puzzels oplossen. De game is ontwikkeld door TT Fusion, een onderdeel van TT Games, en verschijnt op 27 maart a.s. op de Nintendo 3DS en de PlayStation Vita.

The LEGO Movie Video Game

The LEGO Movie Video Game voor iPhone, iPad en iPod touch volgt Emmet, een doodnormale en brave burger die per ongeluk wordt gezien als de sleutel tot het redden van de wereld. In de videogame begeleiden spelers Emmet als hij wordt aangetrokken door een gemeenschap van vreemdelingen, voor een epische zoektocht om de kwaadaardige vijand te stoppen. Een reis waar Emmet totaal niet op voorbereid is, met alle hilariteit tot gevolg. Met een geweldige mix van meer dan 90 personages uit de film, waaronder Batman, Superman en de Green Ninja en biedt The LEGO Movie Video Game spelers een reis door fantastische werelden in 45 spannende levels. Deze mobiele videogame is ontwikkeld door TT Games en nu beschikbaar in de App Store.

LEGO Batman 3: Beyond Gotham:

In LEGO Batman 3: Beyond Gotham voor iPhone, iPad en iPod touch, bundelt de ‘Caped Crusader’ zijn krachten met de superhelden van het DC Comics universum en schieten ze naar de ruimte om de kwaadwaardige Brainiac te stoppen van het vernietigen van de aarde. Spelers kunnen meer dan 150 personages vrijspelen, waaronder leden van de Justice League en de Legion of Doom, en iconische locaties verkennen zoals de Hall of Justice, Batcave en de Justice League Watchtower. Deze mobiele game is ontwikkeld door TT Games en verschijnt dit voorjaar in de App Store.