lego-marvel-heroes-3

Nick Fury vraagt de helden om hulp

Er zijn twee nieuwe karakters voor The LEGO Marvel Super Heroes aangekondigd. The Human Torch en Venom zullen beide de line-up versterken.

LEGO Marvel Super Heroes biedt een originele verhaallijn, waarin Nick Fury hulp vraagt aan Iron Man, de Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine en andere helden uit het Marvel universum om de aarde te redden van bedreigingen als de wraak van Loki en de honger van Galactus, Verslinder van Werelden. LEGO en Marvel fans zullen genieten van de humor en klassieke avonturen van LEGO videogames, terwijl ze als hun favoriete Marvel karakter spelen.

Strijd in LEGO Marvel Super Heroes tegen Galactus, Loki en vele anderen

In LEGO Marvel Super Heroes kunnen spelers meer dan 100 karakters van het Marvel universum vrijspelen, waaronder de favorieten van fans als Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, de Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki en Galactus! De game zal vol zitten met supercoole karaktereigenschappen, combat-achtige actiescènes, epische vechtscènes, puzzels om op te lossen en een uniek verhaal met speelse LEGO humor.

LEGO Marvel Super Heroes zal deze herfst verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, PC, Nintendo DS, Nintendo 3DS en PlayStation Vita.