LEGO Marvel Super Heroes Universe in Peril is nu verkrijgbaar

Steengoede LEGO hit videogame beschikbaar voor iPhone, iPad en iPod touch

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, Marvel Entertainment en The LEGO Group beginnen de zomer goed met de release van de populaire en zeer succesvolle LEGO Marvel Super Heroes Universe voor de mobiele apparaten van Apple. De game is nu beschikbaar voor download in de App Store.

LEGO Marvel Super Heroes Universe in Peril biedt een origineel verhaal dat het hele Marvel Universum doorkruist. Fans kunnen spelen als Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en vele andere Marvel personages. Samen bundelen ze de krachten om Loki en tal van andere Marvel schurken ervan te weerhouden een superwapen te ontwikkelen, dat de wereld kan vernietigen!

In LEGO Marvel Super Heroes: Universe in Peril beleven spelers 45 missies boordevol actie, waar zij op bekende locaties jagen op Cosmic LEGO Bricks. Spelers nemen het op tegen vijanden, met meer dan 90 speelbare personages, met behulp van razendsnelle gevechtstechnieken en door super moves te activeren, zoals de Hulk’s Thunder Clap en Iron Man’s Arc Reactor. Spelers krijgen direct toegang tot hun favoriete Marvel Super Helden, Super Schurken en power-up krachten door In-App aankopen.