Strijd in LEGO Marvel Super Heroes tegen Galactus, Loki en vele anderen.

TT Games nog lang niet klaar met Lego Games.

We hebben gameplaybeelden van LEGO Marvel Super Heroes. In de video zien we onder andere Spiderman in actie zien. Hieronder wat informatie over de game.

De Marvel superhelden komen samen voor een steengoede tijd boordevol actie in LEGO Marvel Super Heroes. De game zal deze herfst verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, PC, Nintendo DS, Nintendo 3DS en PlayStation Vita. LEGO Marvel Super Heroes is de eerste game in de zeer succesvolle LEGO videogame franchise met de beroemde Marvel karakters in de hoofdrol.

LEGO Marvel Super Heroes is een aanvulling op de LEGO Marvel Super Heroes speelgoedcollectie, waarin de karakters, voertuigen en de actie van Marvel’s legendarische universum samen wordt gebracht met de bouw-en-speelwereld van LEGO. Op dit moment zijn er acht iconische scènes beschikbaar van de franchises X-Men, Iron Man en Spider-Man en meer constructiesets zijn beschikbaar naar aanleiding van de bioscoopfilm Iron Man 3, die dit voorjaar uitkomt.

LEGO Marvel Super Heroes biedt een originele verhaallijn, waarin Nick Fury hulp vraagt aan Iron Man, de Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine en andere helden uit het Marvel universum om de aarde te redden van bedreigingen als de wraak van Loki en de honger van Galactus, Verslinder van Werelden. LEGO en Marvel fans zullen genieten van de humor en klassieke avonturen van LEGO videogames, terwijl ze als hun favoriete Marvel karakter spelen.

“Wij zijn heel blij om de verschillende klassieke Marvel karakters in LEGO vorm tot leven te brengen en daarmee grappige, familievriendelijke gameplay bieden in LEGO Marvel Super Heroes,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games Publishing. “Spelers gaan op een ultieme missie om de wereld te redden, terwijl ze bekende bezienswaardigheden in LEGO New York ontdekken en op avontuur gaan buiten de aarde naar iconische locaties in het Marvel universum.”

“Fans van zowel LEGO en Marvel zitten al jaren op deze game te wachten en wij voldoen aan hun vraag met meer Marvel Universe karakters dan ooit te voren in een console game te komen,” aldus TQ Jefferson, Vice President, Games Production, Marvel Entertainment. “Als je fan bent van Spider-Man, the Avengers, Fantastic Four, X-Men, Guardians of the Galaxy of andere Marvel karakters, dan is dit de game voor jou.”

In LEGO Marvel Super Heroes kunnen spelers meer dan 100 karakters van het Marvel universum vrijspelen, waaronder de favorieten van fans als Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, de Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki en Galactus! De game zal vol zitten met supercoole karaktereigenschappen, combat-achtige actiescènes, epische vechtscènes, puzzels om op te lossen en een uniek verhaal met speelse LEGO humor.

https://www.youtube.com/watch?v=yFPPPyQgueM” width=”620″ height=”360″]