LEGO Jurassic World verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360, PlayStation Vita, Nintendo 3DS, Wii U en PC

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en Universal Partnerships & Licensing hebben de eerste teaser van LEGO Jurassic World vrijgegeven, de nieuwste toevoeging aan de zeer succesvolle LEGO videogame reeks. Deze gloednieuwe game laat de eerste drie blockbuster Jurassic Park films en de op 12 juni te verschijnen bioscoopfilm Jurassic World uit de baanbrekende Jurassic Park franchise op LEGO videogame wijze tot leven komen.

Tom Stone, Managing Director, TT Games geeft aan:

“Als fervente fans van Universal’s Jurassic Park films waren wij dolenthousiast met de kans om voor het eerst LEGO dinosaurussen tot leven te brengen in LEGO Jurassic World”.

“Stel je voor dat je speelt als de onheilspellende LEGO T. Rex, ronddolend op Isla Nublar, LEGO stenen stuk slaand en vechtend met andere dinosaurussen – deze game brengt het kind in ons allemaal naar boven.”

LEGO Jurassic World volgt de epische verhaallijnen van Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park, Jurassic Park III en de langverwachte Jurassic World en is daarmee de eerste videogame, waarin spelers alle vier de Jurassic films kunnen beleven. Dit spannende avontuur in LEGO vorm met TT Games’ herkenbare LEGO humor, hercreëert onvergetelijke scènes en actie uit de films, waardoor spelers belangrijke momenten opnieuw beleven en het uitgestrekte gebied van Isla Nublar en Isla Sorna kunnen ontdekken.

Stephanie Sperber, President, Universal Partnerships & Licensing geeft aan:

“De combinatie van de succesvolle Jurassic Park film franchise en de succesvolle LEGO videogame reeks zorgt ervoor dat fans van over de gehele wereld op een nieuwe en uitdagende manier onze dinosaurussen kunnen ervaren in LEGO Jurassic World.”. “We kunnen niet wachten tot de game verkrijgbaar is in juni. “

In LEGO Jurassic World kunnen spelers waardevolle amber verzamelen dat het DNA van dinosaurussen bevat om daarmee nieuwe soorten te creëren. Voor de eerste keer in een LEGO game spelen spelers als een LEGO dinosaurus, waaronder de dinosaurussen van de Jurassic Park films en de binnenkort te verschijnen Jurassic World film.