De LEGO Jurassic World Launch Trailer bezorgt de Jurassic Park-fan kippenvel.

Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en Universal Partnerships & Licensing geven vandaag de LEGO Jurassic World launch trailer vrij. LEGO Jurassic World is vanaf nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

Nooit eerder kwam de Jurassic Park franchise samen met LEGO video games. De game bevat meer dan twee decennia aan epische films, waaronder Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park en Jurassic Park III, evenals de langverwachte Jurassic World, het epische actie avontuur van Universal Pictures en Amblin Entertainment, welke vanaf vandaag te zien is in de bioscoop.

Het spannende avontuur recreëert onvergetelijke scenes en actie uit de films, gebundeld met de karakteristieke LEGO humor van TT Games. Fans kunnen de meest memorabele momenten uit de franchise zelf ervaren en op onderzoek gaan in het uitgestrekte gebied van Isla Nublar en Isla Sorna.

Tom Stone, Managing Director, TT Games geeft aan:

“LEGO Jurassic World neemt fans direct mee in de actie van de iconische film franchise,”

“Je kunt voor de eerste keer spelen als een dinosaurus in een LEGO game maar ook zelf dinosauriërs creëren; LEGO Jurassic World neemt spelers mee op een onvergetelijke reis, zo groot als een T. Rex, over Isla Nublar en verder.”

Wat is er allemaal te doen in LEGO Jurassic World:

In LEGO Jurassic World kunnen spelers de rol aannemen van spannende Jurassic film personages, zoals Owen Grady (Chris Pratt), Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), Ian Malcolm (Jeff Goldblum) en Dr. Wu (BD Wong), in twintig levels op een missie om het kostbare amber te verzamelen waarin het dinosaurus DNA zit. Spelers kunnen het DNA gebruiken om hun eigen dinocollectie te bouwen en compleet nieuwe soorten te creëren met de Dino Customizer door het mixen en matchen van kleur, lichaamsdelen en eigenschappen of in de gigantische voetstappen van de LEGO dinosauriërs treden door in de huid van deze beesten te kruipen!

Ook kunnen spelers de uitgestrekte open wereld van Isla Nublar en Isla Sorna ontdekken en samen met familie en vrienden spelen door middel van de klassieke drop-in, drop-out co-op gameplay van LEGO video games.