LEGOTheHobbit1

LEGO The Hobbit verschijnt 25 april op de Wii U

Warner Bros. Interactive, TT Games en The LEGO Group kondigen aan dat LEGO The Hobbit vanaf 11 april verkrijgbaar is voor de Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3, PlayStation Vita, Nintendo 3DS en PC. De game verschijnt ook voor de Wii U op 25 april 2014.

“De LEGO The Hobbit videogame biedt LEGO en Midden-aarde fans van alle leeftijden een nieuwe manier om de legendarische avonturen van Bilbo en zijn metgezellen uit de eerste twee films van Peter Jacksons The Hobbit trilogie te ervaren,” aldus Tom Stone, Managing Director, TT Games. “Er is voor ouders geen betere manier om het geliefde klassieke verhaal dat in The Hobbit films verteld wordt te delen met hun kinderen, dan via de LEGO The Hobbit videogame. In de videogame kunnen zij samen ontdekken, onderzoeken en bouwen in Midden-aarde zoals nooit tevoren.”

LEGO The Hobbit is gebaseerd op de eerste twee films uit The Hobbit trilogie; The Hobbit: An Unexpected Journey en The Hobbit: Desolation of Smaug, beiden producties van New Line Cinema en Metro-Goldwyn-Mayer Pictures (MGM). De release van additionele content gebaseerd op de derde film, The Hobbit: There and Back Again, staat gepland in de toekomst.

https://www.youtube.com/watch?v=jDGbCEqDXP8″ width=”620″ height=”360″]