LEGO Dimensions ligt op 29 september in de winkels

De eerste LEGO Dimensions trailer is vrijgegeven. In de trailer zien we een bekende Community ster, Joel McHale, een mysterieus pakketje krijgen. Argwanend maakt hij het pakketje open en ziet hij dat er LEGO in zit. Al gauw begint McHale te bouwen en wel een portaal. Een portaal waar niemand minder dan Gandalf, Wyldstyle en Batman doorheen komen. Daarna volgt een kijkje in LEGO Dimensions.

Als je LEGO Dimensions aangeschaft krijg je een starterspakket. In dit starterspakket zit een LEGO Toy Pad, hiermee kan jij als speler LEGO poppetjes en andere objecten tot leven brengen in de game. De drie bijgevoegde LEGO poppetjes zijn Gandalf, Wyldstyle, Batman en de LEGO Batmobile.

LEGO Dimensions Trailer vrijgegeven.1

Er is meer want er verschijnen ook nieuwe expansion packs in de vorm van Level Packs, Team Packs en Fun Packs. Deze pakketten bevatten meer personages, voertuigen en moeten voor nog meer uren speelplezier zorgen.

In 2015 zal in ieder geval de “Back to the Future” Level Pack met een LEGO Marty McFly minifigure verschijnen. Daarnaast verschijnen nog de LEGO Ninjago Team Pack, twee DC Comics Fun Packs en drie The Lord of the Rings Packs. Genoeg om je bezig te houden in LEGO Dimensions. De game verschijnt op de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en Wii U.