In LEGO Batman 2: DC Super Heroes zijn 80 karakters te ontgrendelen.

Het lot van Gotham City ligt in jouw handen.

Warner Bros en TT Games kondigen vandaag de release aan van LEGO Batman: DC Super Heroes voor iPhone, iPad en iPod touch. De game is gebaseerd op de veelgeprezen LEGO Batman 2: DC Super Heroes, die in juni 2012 werd uitgebracht en één van de best verkochte videogames van dat jaar was en brengt actie-avontuur gameplay naar de touchscreen toestellen.

“TT Games brengt wederom de prijswinnende LEGO Batman actie naar gamers die onderweg zijn”, aldus Tom Stone, Managing Director van TT Games Publishing. “We zijn heel erg enthousiast om het grappige en familievriendelijke avontuur uit te brengen op het iOS-platform”.

LEGO Batman: DC Super Heroes voor iOS geeft spelers de kans om samen met hun favoriete DC superhelden als Superman, Wonder Woman en Green Lantern Gotham City te redden uit handen van superschurken The Joker en Lex Luthor. Spelers kunnen 80 karakters ontgrendelen door te strijden tegen vijanden en verschillende levels te ontdekken. Spelers krijgen directe toegang tot hun favoriete DC karakter door de krachtige superhelden en snode schurken in-app aan te schaffen.

Met twee verschillende controllermogelijkheden, Classic en Touch Screen, kunnen spelers optimaal profiteren van de geweldige superkrachten en leuke gadgets om vijanden mee te verslaan, puzzels mee op te lossen en zelfs een eigen unieke superheld te creëren met zelf aan te passen karakters. LEGO Batman: DC Super Heroes vormt de vierde LEGO game voor de iOS platforms in rij, die tezamen bijna vier miljoen downloads hebben gegenereerd.

De LEGO Batman: DC Super Heroes App is beschikbaar voor € 4,99 in de App Store of via www.AppStore.com.