Fans van LEGO Batman 3: Beyond Gotham kunnen geweldige prijzen winnen!

Naar aanleiding van het recente succes van LEGO Batman 3: Beyond Gotham’s “Hero Creator” wedstrijd onthult Warner Bros Interactive Entertainment (WBIE) twee spannende LEGO Batman 3: Beyond Gotham social media wedstrijden. Deze twee extra wedstrijden bieden fans een kans om buitenaards leuke prijzen te winnen!

Voor de volgende wedstrijd “Which Super Hero Are You?” (welke superheld ben jij?) kun je meedoen met de leuke LEGO Batman 3: Beyond Gotham quiz om te bepalen op welke superheld jij het meest lijkt. Hiermee maak je kans op geweldige prijzen. De eerste prijs is een krat vol met LEGO goodies en een PS4 en PSVita exemplaar van LEGO Batman 3: Beyond Gotham. De eerstvolgende twintig winnaars krijgen LEGO Batman 3: Beyond Gotham voor PS4. De daaropvolgende twintig winnaars krijgen een PSVita game en de laatste vijftig winnaars krijgen een exclusieve LEGO Batman 3: Beyond Gotham poster.

Voor de laatste wedstrijd “Character Card Sharing” moeten de deelnemers vijf LEGO Batman 3: Beyond Gotham karakterkaarten delen via hun Facebook profiel en dan één simpele vraag beantwoorden. De eerste prijs is een zevendaagse vakantie naar Orlando, Florida, voor vier personen, met een dag toegang tot het LEGOLAND resort om alle favoriete LEGO personages te ontmoeten. Dit pakket is inclusief vlucht, ontbijt in het hotel, vervoer van de luchthaven naar het hotel, shuttle van en naar het park en een reisverzekering (gebaseerd op vier personen die één kamer delen). De twintig daaropvolgende winnaars krijgen een exemplaar van LEGO Batman 3: Beyond Gotham voor een platform naar keuze. De laatste vijftig winnaars krijgen een exclusieve LEGO Batman 3: Beyond Gotham poster!

De wedstrijden zijn hier te vinden!