Navigeer door Gotham City door middel van een plattegrond die wordt getoond op de GamePad.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes is ook in off-TV modus te spelen.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes heeft in Amerika een release op 21 mei. Meestal betekent dat dat een game twee á drie dagen later in Europa verschijnt.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes maakt volop gebruik van de innovatieve Wii U GamePad controller. Spelers kunnen door Gotham City navigeren met behulp van een interactieve plattegrond en hun favoriete DC Comics personages selecteren om zo een sterk team helden samen te stellen, dit alles door gebruik te maken van het touchscreen van de controller. Spelers kunnen de gehele game ervaring beleven op de GamePad in off-TV modus of een tweede speler laten deelnemen via de TV, zodat zij samen de misdaad kunnen bestrijden zonder een scherm te hoeven delen.

De prijswinnende LEGO Batman 2: DC Super Heroes geeft spelers de kans om in de schoenen te staan van de gevleugelde held en een LEGO versie van Gotham City te ontdekken. Batman en zijn machtige vrienden als Superman en Robin moeten Gotham City wederom beschermen tegen de duivelse plannen van aartsvijand Joker en zijn gehele team van superschurken, waaronder Lex Luthor, The Penguin en Harley Quinn. Kom alle iconische bondgenoten en vijanden van de Dark Knight tegen in een hartverwarmend, hilarisch en familievriendelijk avontuur.