Wat hebben Left 4 Dead en Zombie Army Trilogy met elkaar te maken?

In maart van dit jaar schreven we al een review van Zombie Army Trilogy, een bloederige shooter waarin je het als speler op moest nemen tegen golven van demonische en ondode Nazi zombies. Rebellion Development biedt spelers op de PC binnenkort een leuke nieuwe gratis update in de vorm van een Left 4 Dead cross-over.

“We’re delighted to be able to bring such iconic characters to Zombie Army Trilogy,” zei Jason Kingsley, CEO van Rebellion Developments.

Dankzij een patch zullen alle acht overlevenden uit Valve’s gerenommeerde Left 4 Dead serie toegevoegd worden als speelbare personages. Francis, Billy, Zoey en Louis uit Left 4 Dead worden speelbaar. Coach, Nick, Rochelle en Ellis uit Left 4 Dead 2 komen ook op bezoek om Nazi zombies eens en voor altijd uit te roeien. Om dit te vieren is Zombie Army Trilogy daarnaast aankomend weekend ook in de uitverkoop en ontvangen belangstellenden maar liefst 66% korting op de game. Om de komst van de Left 4 Dead cast wat logischer te maken is hier een gratis stripboek te lezen die de cross-over beargumenteerd. Neem dus snel een kijkje!

  • Het spel is nu in de aanbieidng (steam) voor 14,99 euro.