Call of Duty: Advanced Warfare ontvangt launch trailer

We moeten nog ruim twee weken wachten, maar op 4 november kunnen we dan eindelijk los met de nieuwe Call of Duty genaamd Advanced Warfare! Wij van Kijk-Online hebben er in ieder geval al heel veel zin in, en deze launch trailer maakt ons alleen nog maar enthousiaster.

Call of Duty: Advanced Warfare verschijnt op 4 november 2014 op PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC. Heb jij de game al gepreorderd?

Bekijk de launch trailer van Call of Duty: Advanced Warfare hieronder:

 • Heb echt heel veel zin in deze game!

  • Same here alleen kan ik twee titels per maand halen. Mocht Lords of the Fallen tegenvallen dan komt deze in huis. Anders wacht ik wel op een leuke deal.

   • Ik heb hem ge-preorded net zoals AC Unity dat worden mijn twee games waarmee ik het jaar zal gaan afsluiten. En misschien haal ik The Evil Within nog omdat ie zo vet is. Zit alleen nog middenin Sherlock Holmes Crimes and Punishments en The Walking Dead S2

   • Lords of the Fallen gaat echt frustrerend goed worden ๐Ÿ˜€ Dus jij gaat geen Cod halen ๐Ÿ˜‰

    • Ik hoop dat Lords of The Fallen echt goed gaat worden. Anders is COD geen slechte keus. Ben benieuwd hoelang online leuk gaat blijven.