The Last of Us Remastered - PS3 vs PS4 Graphics Comparison video

The Last of Us Remastered bevat onder andere de DLC Left Behind

Vandaag ligt The Last of Us Remastered in de winkels. Als je een PlayStation 3 hebt gehad of nog steeds in bezit hebt is er een grote kans dat je The Last of Us hebt gespeeld. Benieuwd welke grafische vooruitgang de game heeft geboekt op de PlayStation 4? Dat kun je bekijken in onderstaande video. Laat ons eens weten of jij The Last of Us Remastered gaat aanschaffen.

https://www.youtube.com/watch?v=PnhP02oTnvQ” width=”620″ height=”360″]

 • Als ik thuis ben ligt de game op de mat. Maar eerst nog wat doen voordat ik kan gaan gamen.

  • vet hoor! twijfel wel of ik de game alsnog ga halen. Blijft de game van 2013!

   • Lekker de multiplayer spelen als we tijd hebben dude! 🙂

    • HAHAHAHA hoelang ga je hem houden dan? 😀 😉

     • Touché :P. Maar deze houd ik wel hoor. Helemaal als we af en toe kunnen multiplayeren. Enne, Sniper Elite 3 heb ik ook nog gewoon hoor 😛

     • Ja idd se3 moeten we ook nog afronden! Alright! Als ik tlou ergens tegenkom neem ik hem mee.

     • Awesome! 🙂

     • Nino

      Je zou toch geen enkele PS4 game inruilen zodra je de PS4 in huis had?

     • Klopt. Inruilen niet. Verkopen wel. Maar dat is vanwege privéredenen.

     • Nino

      Jezus, dat komt toch op het zelfde neer. 😛 Iemand gaat bijvoorbeeld naar Gamemania en ruilt een game in voor een bepaald contant geld bedrag of om het bedrag dat je krijgt (die dan iets hoger is) te gebruiken om een andere game aan te schaffen. Dus in feite verkoop je de game dus gewoon door deze in te ruilen? Ik snap je vergelijking niet echt. Lol, maar iedereen moet natuurlijk zelf weten wat ze met hun games doet.

     • Nee ik ruil en verkoop ze niet bij Game Mania. Ik heb ze om privéredenen via andere kanalen verkocht. Dit heeft niks met Game Mania zelf te maken trouwens :P. Maar goed, vandaag er achter gekomen dat dat, for the time being, dus helemaal niet had gehoeven……………………………………………..Maar dat is tegelijkertijd ook wel weer goed nieuws.

     • Nee ik heb ze niet verkocht bij Game Mania. Ik heb ze verkocht via andere kanalen. Maar goed, vandaag achter gekomen dat dat, for the time being, dus helemaal niet had gehoeven. Dat was overigens wel weer even goed nieuws. Voor nu.

 • Nino

  Waarom zou je deze game halen als je de PS3 versie al helemaal hebt grijs gespeeld? Ik snap die logica niet zo. Daarom heb ik AC Black Flag en Tomb Raider ook niet opnieuw aangeschaft…:D

  Wat is er precies anders aan de Remastered editie?

  • Grayfoxz

   alle DLC ( de prequel en multiplayer) verbeterde graphics en van wat ik heb gehoord veel betere framerate (blijkbaar echt een gigantisch verschil)

   • Indeed! Moet zeggen dat ik het grafisch verschil echt zie in de cutscenes.

    • Hahaha echt niet man 😀 Enige verschil is de belichting

     • Nou ik zie gewoon niet echt verschillende dan de character models en in de cutscenes. Als je de PlayStation 3 versie hebt gespeeld hoef je de game dan ook niet aan te schaffen. Mijn mening. De multiplayer vind ik trouwens wel erg leuk om tussendoor te doen.

    • Nino

     Zou wat zijn als je geen verschil zag. De sprong van PS3 naar PS4 hoort toch ook gigantisch te zijn? En zie je het enkel in de cutscenes? Want dan zou ik mijn geld terugvragen. 😛

   • Nino

    Maar dan nog, als je de game al helemaal hebt grijs gespeeld, en dus waarschijnlijk ook alle dlc hebt gespeeld? Waarom zou je dan slechts voor een grafische upgrade de game opnieuw aanschaffen?

    • Grayfoxz

     Honestly? Dat is de reden dat ik deze nog niet in huis heb 😛